Den bedste måde at koge røde pølser

Danske røde pølser til en børne fødselsdag

8 stk. røde pølser af bedste kvalitet (Holmegaards Deli)
1 stk. løg skåret i kvarte
3 - 5 fed hvidløg
1 spsk. eddike
1 terning hønsebouillon
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
Sennep efter eget valg
Tomatketchup efter eget valg
Remulade efter eget valg
Fint hakket løg efter eget valg
Ristede løg efter eget valg
Agurkesalat efter eget valg
Pølsebrød til Hot Dogs
Jeg en lystfisker i Skandinavien
Forsiden

Opskrift Nr. 147
En lækker Hot Dog med alt
En lækker Hot Dog med alt tilbehør

Sådan gør du: 1. Fyld en passende stor gryde med vand, nok til at dække pølserne helt. 2. Skær løget i kvarte og læg det i gryden sammen med hvidløg. 3. Tilsæt eddike, hønsebouillon, salt og sukker. 4. Varm vandet op til lige under kogepunktet ca. 90 °C. 5. Kom de røde pølser i vandet. Lad pølserne trække i det varme vand i 15 minutter. 6. Tjek pølserne inden serveringen, at de er blevet varmet helt igennem. Man kan skrue helt ned til laveste "blus" medens pølserne trækker i 15 minutter. Husk endeligt at pølserne må aldrig koge, for så sprækker skindet. Pølsevandet skal holdes på 75 °C medens pølserne ligger i vandet - lige som hos Pølsemanden ved pølsevognen. NB: Danske røde pølser er "kogte" ved 75 °C kerne temperatur fra leverandøren, så man kan spise dem kolde lige fra posen.

Servering: Server pølserne med ristet pølsebrød og lad gæsterne selv vælge tilbehør. Lav måske en god Hot Dog med ristet løg og/eller rå løg. Nogle vælger også agurkesalat.

Free JavaScripts provided by The JavaScript Source
Tilbage til siden, hvor du kom fra.