Frisk røget peber makrel fileter

Indkøbsliste for 4 voksne personer

4 Friske makrel, ca. 500 til 600 gram per stk.
Her kun lavet til 2 personer. Hver makrel 450 gram
Havsalt eller Flagesalt
Peber, sort
Chileflager
Timian, tørret

Røgboksen skal lige fyldes op inden man går videre.
Jeg en lystfisker i Skandinavien
Forsiden

Opskrift Nr. 202
Frisk røget peber makrel fileter
Frisk røget peber makrel fileter

Fremgangsmåde uden ansvar:
Forbered makrellerne til Airfryer på følgende måde: renses og fileteres og sørg for, at alle ben fjernes bedst muligt. Derefter saltes makrel fileterne let med 2,4 % salt per vægt af makrelfileterne. Krydder makrel fileterne efter egen smag med peber, chiliflager og timian.

1. Indstil Program på: Smoker.
2. Indstil Temperaturen til: 80 °C venstre pil op/ned.
3. Indstil tiden til: 1:00 time.
4. Tast Start/Stop for at begynde tilberedningen, "Forvarmning" ikke nødvendigt i dette program.
Hold øje med fileterne efter 30 minutter. Pellets holder ca. 60 minutter. Man kan efterfylde 1 gang. Fileterne var færdige efter 35 minutter.

Servering: Æggestand eller røræg passer godt til røget makrel. Dette kan også laves i AF på følgende vis: 4 æg, 60 ml mælk/fløde, salt/paber 160 °C i 18 min i AF. Skålen smøres med oliven olie først.

Pynt: Et drys af klippet purløg.

Drikkelse: En kold Pilsner med en Dram til egner sig fint til denne ret.

Free JavaScripts provided by The JavaScript Source
Tilbage til siden, hvor du kom fra.