Herregårdskoteletter i min Ninja Airfryer

Indkøbsliste for 2 voksne personer

2 Herregårdskoteletter ca. 370 gram per stk.
2,4 % Fint salt efter vægt
Peber, hvid
Chiliflager
Lille drys sukker eller smurt med Honning/Dijon sennep
Jeg en lystfisker i Skandinavien
Forsiden

Opskrift Nr. 207
Herregårdskoteletter i min Ninja Airfryer
Herregårdskoteletter i min Ninja Airfryer

Fremgangsmåde uden ansvar:
Forbered herregårdskoteletterne til Airfryer på følgende måde: Tø koteletterne op i køleskabet natten over. Næste dag saltes og krydderes de med 2,4 % salt per vægt af koteletterne. Krydder eventuelle koteletterne efter egen smag, peber og lidt sukker eller en dressing med Honning/Dijon sennep. 740 * 2,4 % = 18 gram salt.

Kartoflerne rengøres, prikkes let med en gaffel og sprayes med lidt oliven olie og saltes. Baby kartofler er færdige på 30 minutter ved 190 °C i min AF. Samme tid som koteletterne.

1. Indstil Program på: Air Fry.
2. Indstil Temperaturen til: 190 °C venstre pil op/ned.
3. Indstil tiden til: 30 min højre pil op/ned.
4. Tast Start/Stop: Begynder tilberedningen med "Forvarmning", sæt maden ind, når displayet viser "Add food".
5. Done: Tag maden ud og server.

Servering: Blev serveret med baby kartofler - også fra air fryeren - og en salat.

Pynt: Kold smør over kartoflerne.

Drikkelse: En hverdagsvin "Andes" fra Argentina købt i Føtex til 39,00 kr. God til de penge.

Efterskrift: Normalt skal jeg ikke vende kødet i min AF efter halv tid, hvis det ligger på rist. Her står det op i en holder og kødet er fixceret med kødnåle, så det ikke falder sammen under tilberedningen. En god ide, men kartoflerne må ikke ligge så tæt på kødet for der manglede "bruning" nederst på kødet. Kødet var mørt og saftigt, kartoflerne var veltillavet.

Free JavaScripts provided by The JavaScript Source
Tilbage til siden, hvor du kom fra.