Grillet Honning & Dijon Laks i Airfryer

Indkøbsliste for 4 voksne personer

4 laksestykker på 100 gram per styk
10 gram flage salt fordeles på de 4 stykker

Dressingen laves således:
2 cl Dijon sennep
2 cl Honning
1 spsk. Olivenolie
1 Drys hvid peber

Tilbehør:
Baby kartofler
Hvide asparges i maj og juni
Hollandaisesauce eller Citronsauce
½ Citron Øko. skåret i både til servering
Dild
Jeg en lystfisker i Skandinavien
Forsiden

Opskrift Nr. 204
Grillet Honning & Dijon Laks i Airfryer
Grillet Honning & Dijon Laks i Airfryer

Fremgangsmåde uden ansvar:
Forbered laksestykkerne til Airfryer på følgende måde: Drys eller tag din saltkværn og salt stykkerne med 2,4 % salt efter vægt. Lad saltet virke i 1 time i køleskabet. I medens laves dressingen, brug ½ cl Dijon sennep og ½ cl Honning per 100 g laks. Bland Dijon sennep og honning i en lille skål og rør det blankt. Kom lidt olivenolie i medens du rører dressingen lind, så det kan smøres på laksestykkerne.

Jeg har besluttet, at servere "Baby Kartofler fra Vildmose" til retten, disse skal have 18 minutter ved 200 °C i min AF. Jeg holder kartoflerne varme pakket ind og i et håndklæde i fodenden af sengen. Det virkede helt fantastisk i de få minutter, som laksen skulle have i AF.

Baby kartofler:
1. Indstil Program på: Air Fry.
2. Indstil Temperaturen til: 200 °C venstre pil op/ned.
3. Indstil tiden til: 18 minutter højre pil op/ned. Disse kartofler var særlig små, derfor kun 18 min.
4. Done: Tag kartoflerne ud.

Laksen:
1. Indstil Program på: Grill.
2. Indstil Temperaturen til: HI. Det er default setting på min AF.
3. Indstil tiden til: 7 minutter højre pil op/ned. Smalde/tynde stykker, derfor kun 7 min.
4. Start programmet med: Forvarmning Læg fisken ind, når displayet viser "Add food".
5. Done: Tag fisken ud og server med tilbehør. Med et stegetermometer er fisken færdig ved 65 °C.

NB: Laksestykkerne var for små til temperaturspyddet. Displayet viser ved halv tid: "Vend".
Det gør jeg ikke med små laksestykker med skind og fordi kødsiden er smurt med dressing.

Pynt: Lidt grønt: Dild eller koriander.

Servering: Kogte kartofler og / eller hvide asparges med Hollandaisesauce. (Et must i maj og juni)

Drikkelse: En kold flaske hvidvin er altid godt til kogt/dampet fisk.

Free JavaScripts provided by The JavaScript Source
Tilbage til siden, hvor du kom fra.