4 store Brunch Æg XL. Vejer 70 g til 75 g per stk. 2 Øko. Citroner 2 spsk. Hellmann Mayonaise med top 1 tsk. Grov Sennep 1 tsk. Fiskesauce 1/2 tsk. Wasabi grøn pasta. Pas på den er djævle stærk 1 Drys Læsø Sydesalt eller en anden lagesalt 2 glas Stenbiderrogn 1 bundt purløg, karse, ærteskud eller timian Hvid peber fra møllen Peber fra møllen sættes på bordet sammen med et godt brød. |
Jeg en lystfisker i Skandinavien
Forsiden Opskrift Nr. 200 ![]() Djævle Æg med Stenbiderrogn - Til en frokostret |
Fremgangsmåde uden ansvar:
Æggene skal være hårdkogte.
Forbered æggene til Airfryer på følgende måde og her gør jeg opmærksom på, at temperatur og tider nævnt kun gælder for min Ninja Woodfire PRO XL. 1. Indstil Program på: Airfryer. 2. Indstil Temperaturen til: 150 °C venstre pil op/ned. 3. Indstil Tiden til: 17 minutter højre pil op/ned. Start programmet med "Forvarmning". Læg æggene ind, når Displayet viser "Add food". Stopper selv når Displayet viser "Done" efter 17 minutter. Pommes frites Tag de frosne pommes frites ud af fryseren og lad dem tø op i kort tid. Tænd Airfryeren og lad den varme op til 180 grader C. Fordel de frosne pommes frites i Airfryeren, så de ligger i ét lag. Sæt Airfryeren i gang og lad pommes stege i ca. 15-20 minutter. Tjek undervejs. Rør om i pommes efter ca. 10 minutter for at sikre jævnt stegetid. Tag pommes ud af Airfryeren og drys med salt og andet krydderi efter ønske. Æggene lægges i meget koldt vand i et par minutter, derefter pilles de under rindende koldt vand og derefter halveres de. Blommerne tages ud og kommes i en skål og moses. Æggeblommerne blandes med 1 spsk. citronsaft, mayonaise, wasabi- pasta og salt. Fyld de 8 halve æg med blommeblandingen og fodel stenbiderrogn oven på. Pynt: Det grønne fordeles på æggene som pynt og citronbåde ved siden af æggene. Servering: Find et godt brød efter eget valg og server det til med koldt smør. Den dag tog vi Pommes i AF. Drikkelse: Giv en kold øl til med en god Porse Snaps. |