2 T-Bone Steak ca. 370 gram per stk. 2,4 % Fint salt efter vægt Peber, løgpulver, hvidløgs granulat Timian, tørret Frisk brøndkarse og hvidløgssmør |
Jeg en lystfisker i Skandinavien
Forsiden Opskrift Nr. 208 ![]() T-Bone Steak i min Ninja Airfryer |
Fremgangsmåde uden ansvar:
Bagekartoflerne rengøres, prikkes let med en nål/gaffel og sprayes med lidt oliven olie og saltes. Bagekartofler er færdige på 40 minutter ved 200 °C i min AF.
1. Indstil Program på: Air Fry. 2. Indstil Temperaturen til: 200 °C venstre pil op/ned. 3. Indstil tiden til: 40 min højre pil op/ned. 4. Tast Start/Stop: Begynder tilberedningen med "Forvarmning", sæt bagekartoflerne ind, når displayet viser "Add food". 5. Done: Tag bagekartoflerne ud og hold dem varme under dynen medens bøfferne grilles. Forbered T-Bone Steak til Airfryer på følgende måde: Tø T-Bone Steak op i køleskabet natten over. Næste dag saltes og krydderes de med 2,4 % salt per vægt af bøfferne. Krydder eventuelle bøfferne efter egen smag med: Peber, løgpulver, hvidløgs granulat og lidt tørret timian. 740 * 2,4 % = 18 gram salt. 1. Indstil Program på: Grill. 2. Indstil Temperaturen til: HI venstre pil op/ned. 3. Indstil tiden til: 8 min højre pil op/ned. 4. Tast Start/Stop: Begynder tilberedningen med "Forvarmning", læg T-Bone Steak ind, når displayet viser "Add food". 5. Efter halv tid (4 min her) vises "Flip": Vend bøfferne 6. Done: Tag bøfferne ud og server. Servering: Blev serveret med bagekartofler, hvidløgssmør og frisk brøndkarse. Pynt: Kold smør over kartoflerne, frisk brøndkarse over bøfferne. Drikkelse: En italiensk vin "Appassimento" fra området Sicilien - købt i Brugsen. Efterskrift: Normalt skal jeg ikke vende kødet i min AF efter halv tid, men her er det et Grill Program og efter halv tid skal kødet vendes. Bøfferne var møre og saftige, bagekartoflerne var veltillavet. Jeg havde lige 2 store løg, som skulle afprøves med bagekartoflerne, de fik halvtid - 20 minutter. Smagte rigtig godt sammen med T Bone Steak. Jeg kan nævne, at temperaturen i bagekartoflerne var 94 °C, da jeg tog dem ud efter 40 minutter. |