Køb og Salg af Fiskegrej, El. Artikler, Fotogrej, Radio & TV Udstyr

Siden er under opbygning


Kontakt mig via min Gæstebog

Kenwood Food Processor FP220 tilbehør sælges for 99,00 DKK.

Tilbehør / reservedele til Kenwood Food Processor sælges for kun 99,00 DKK. Alle dele er aldrig blevet brugt og er derfor helt nye i original emballage. Så har du selv motoren og mangler noget tilbehør / reservedele, kan du gøre et godt indkøb her. Pakket vægt 3 kg.


Pris for tilbehør. Kun 99,00 DKK.

Solgt
Kenwood Food Processor
Kenwoods Website

B & O Beolit transistor radio fra 1959

B & O transistor radioen har LB, MB og KB og er fra 1959. Det er den første transistor radio, som B & O har fremstillet. Radioen virker perfekt og ser pæn ud. Stationerne på skalaglasset kan aflæses uden problemer, og batteriholderen er i orden og intakt - er ikke "syret" af batterierne. Netto vægt uden batterier 2,7 kg.


Radioen er antik og repræsenterer derfor en god pris. Kun 1.000,00 DKK.
B & O Beolit transistor radio fra 1959
B&O Beolit fra 1959

B & O BM 5 Stereo Microphone

B & O BM 5 mikrofon er en båndmikrofon - trykgradient mikrofon - beregnet til såvel mono som stereo optagelser. Mikrofonen er særdeles velegnet til stereo optagelser af musik, for såvel store som små orkestre. Den har et stort frekvensområde og lav forvrængning. Mikrofonen har balanceret indgang og relativt lav indgangs impedans, så brug af lange forlængerkabler kan bruges uden forringelse af lydkvaliteten.

Stereomikrofonens to halvdele kan drejes op til 90 grader i forhold til hinanden. Ved hjælp af denne drejning af mikrofonerne kan man ændre det akustiske perspektiv af lydbilledet.

Mikrofonen optræder som hel ny, da den for det meste af tiden har ligget i palisander boksen, siden den blev købt den 6. februar 1971 hos Wittrock Radio på Frederiksberg. Beviset medfølger. Netto vægt med træ boks 1,7 kg.


Mikrofonen er unik og repræsenterer derfor en god pris. Kun 4.000,00 DKK.
B & O BM 5 Stereo Microphone
B & O BM 5 Stereo Microphone

Philips PM3250 50MHz Oscilloscope

Philips Oscilloskopet har jeg renoveret, justeret og sat nye frontknapper på. Sælges egentligt uden prober, da disse mangler stel ledningen, men det er muligt at fixe det.

Oscilloscopet sendes ikke, men skal afhentes efter aftale.Oscilloskopet er brugt men fungere godt. Proberne er ikke helt komplette, mangler stel forbindelsen, men det kan laves. Kun 300,00 DKK.

Solgt
Philips PM3250 50MHz Oscilloscope
Philips PM3250 50MHz Oscilloscope

EPROM UV Eraser PE-240T

Eraseren blev brugt i 90'erne og i starten af 2000. I 2005 kom to nye rør i "PE Series Lamps". Få år efter blev eraseren ikke brugt.

Så vidt jeg husker var ny prisen 2.300,00 DKK. Sælges for 500,00 DKK, hvilket er prisen for to nye rør. Eraseren er for 220VAC (230VAC).

Operators Manual medfølger (Engelsk udgave).


Eraseren er brugt men fungere godt. De nye rør, der kom i, blev kun lidt brugt. Kun 500,00 DKK.

Solgt
EPROM UV Eraser PE-240T
EPROM UV Eraser PE-240T Manual

Alle priser er excl. pakning og forsendelse med Post Danmark. Priser på breve og pakker finder du på Post Danmarks websted.

Tilbage til siden, hvor du kom fra.  

one.com
one.com